fbpx

VIIE KÖÖGIVILJA VÄLJAKUTSE: Tahaksid rohkem rohekraami tarbida, kuid vajad inspiratsiooni, uusi retsepte, julgust?

  • Tunned, et tahaksid väikest energiasüsti?
  • Leiad, et su köögilaual võiks olla rohkem köögivilju?
  • Tahaksid olla tervem, hoida oma pere tervemana?
  • Sa ei usu, et köögiviljad saaksid üldse maitsvad olla?
  • Soovid olla saledam?
  • Arvad, et köögiviljade valmistamisele kulub liiga palju aega?
Kui vastasid ühelegi küsimusele ”jah”, siis see väljakutse on sinu jaoks!

 

 

Kas teadsid, et iga inimene peaks päevas sööma 5 peotäit köögivilju?

Viie köögivilja väljakutse on 21 päeva kestev seiklus, kus õpid tundma erinevaid köögivilju ning valmistama neist vähese vaevaga imepäraseid ja maitsvaid toite. 

Iga päev jõuavad sinuni postitused, soovitused, nipid, retseptid või live-ülekanded (sh koos külalistega). Teeme põnevaid ülesandeid ning toimuvad arutelud.

Väljakutse retseptide ja nippide abiga tarbidki varsti pea märkamatult 5 peotäit köögivilju. Oled edaspidi tervem, energilisem ning köögis loomingulisem. Väljakutses osalemine rikastab ja mitmekesistab sinu toidulauda. Kõige selle juures avastad, et ka köögivilju saab nautida.

 

Miks just väljakutse mitte koolitus? 

Koolitused kipuvad pooleli jääma meie kiire elutempo juures. Köögivilja väljakutse on aga igapäevaeluga sobituv ning seda isegi lihtsustav, kuna saad palju ideid, mida näiteks perele süüa teha. Samuti põhineb see praktikal. Püsivad oskused ja teadmised jäävad terveks eluks!

 

Kus ja kuidas?

Väljakutse toimub turvalises toetavas Facebooki grupis 27.09-17.10. Väljakutset viib läbi toitumisterapeut ja elamuskoolitaja Triin Muiste.

Olen sinu jaoks grupis olemas iga päev!

Ära muretse, kui sa ei jõua kõike õigel ajal jälgida ja katsetada. Kõik materjalid jäävad veel mõneks ajaks üles – saad teha soovi korral omas tempos.

 

Hind?

45 eurot

Väljakutselt saad terve hulga erinevaid retsepte ning TASUTA kaasa ka esimese väljakutse e-retseptiraamatu.

 

NB! Kõik kursuse retseptid on hooajalised ja erinevad Viie köögivilja retseptiraamatu retseptidest!

 

Registreeri väljakutsele siin:

Nimi*    
E-mail*
Telefon*
Teade*

Mida räägivad varasemal väljakutsel osalenud inimesed?

“Nii tore koolitus oli! Nii palju uusi avastusi ja häid retsepte. Grüne Fee külastus oli supermõte, aitäh! Kindlasti on edaspidi minu laual uusi köögivilju, mis hakkasid mulle maitsema. Fenkol on näiteks uus tore avastus.” /Liina/

“Aitäh, Triin! Mulle tundub, et mitte ainult mina, mees ja lapsed pole hakanud väljakutse tõttu rohkem köögivilju sööma vaid ka mu vanemad. Vatran sellest vist nii palju, et nakatan teisi ka. Jään ootama uusi põnevaid väljakutseid ja kooskokkamisi.” /Katrin/

“Köögivili on saanud esikoha menüüs. Täna tegin frikadellisuppi köögiviljadega ja muffineid mille taigna hulka riivisin kõrvitsat, rabarberit ja maasikaid. Kaasa ja lapselapsed sõid hea isuga. Tänu Viie köögivilja kursusel osalemisele olen köögiviljadele hakanud rohkem tähelepanu pöörama oma menüüs.” /Malle/

 

Kes on Triin?

Ma olen toitumisterapeut ja elamuskoolitaja. Ma siiralt usun, et tervislik toitumine peab olema nauditav! Sellepärast püüan alati nii oma elus kui ka koolitustel ühendada kahte olulist teemat – tervislik ja tasakaalustatud toitumine ning maitsenaudingud.

Tervislik toitumine annab meile energiat, aitab meil püsida heas vormis ning tõsta immuunsust. Naudingud on need, mis panevad me silmad särama ja tekitavad head enesetunnet. Kui aga maitsenauding on tervislikust toitumisest, siis on kasu mitmekordne.

Mäletan end juba lapsest peale toiduga mängimas, uusi elamusi ja kogemusi saamas. „Leiutasin“ iseenda hamburgeri röstitud mustast leivast koos soolavõi ning värskete aiasaadustega (teate ju küll neid mõnusaid krõmpsuvaid harvendatud porgandeid, kasvuhoonest äsja võetud värsket kurki/tomatit ning mahedat salatilehte!?) ja vahel ka mõne viilu juustu või suitsuvorstiga teadmata, et päriselt on hamburger kotlet kahe saiaviilu vahel…

Peale gümnaasiumi oli aga päris pikka aega söögitegemine mu jaoks vaid kõhu täitmise viis. Ma küll armastasin endiselt toiduvalmistamist ja käisin igal võimalikul hetkel kokkamiskoolitustel, kuid ei pööranud nii suurt tähelepanu toidu tervislikkusele. Kui aga ca 12 aastat tagasi oli mu elus hetk, kus peale pikaaegset pangas töötamist sain aja maha võtta, et mõelda, mida ma päriselt teha tahan, siis oli selge, et toiduga saab see olema seotud ning asusin õppima toitumisnõustajaks. Tänaseks olen ma õpingutega jõudnud nii kaugele, et olen lõpetanud funktsionaalse toitumise nõustaja õppe, toitumisteraapia ning ka koka eriala 😊. Igapäevaselt tegelen kokkamiskoolituste korraldamise ja läbiviimisega, toitumisalaste loengute pidamise ning toitumisteraapia-alaste nõustamistega.

Lisaks oma igapäevatööle olen juba pea kümme aastat lektoriks Tervisekoolis ning toimetan ka Eesti Toitumisnõustajate Ühenduse juhatuses. Tänu viimasele on mul ka kogemus osaleda toitumisnõustaja ja -terapeudi kutsestandardi väljatöötamise meeskonnas ning toitumisnõustaja ja toitumisterapeudi kutsekomisjoni liikmena. Samuti olen üks Meelte kooli mentoritest.

Täna tunnen, et olen üks neist õnnelikest inimestest, kes võib öelda, et mu töö on mu hobi või vastupidi. Mulle meeldib panna inimeste silmi särama, olgu see siis tänu mõnele põnevale oskusele, mille nad on mu koolitustel omandanud, oma toidulauale uute maitsete leidmisele või nõustamisel abi leidmisele. Nii tore oleks, kui kõik julgeksid rohkem katsetada uute toitude ja maitsetega, sest iial ei või teada, millal leiad oma uue lemmiku!

 

Go Top