Itaaliapärane krevetipada

Valmistamisõpetus

5-6 väiksemapoolset kartulit
1-2 porgandit
1 suvikõrvits
200g krevette (toored, kooritud)
Salvesti Presto tomatipüreesupp
100 ml valget veini
1 sibul
4 küüslauguküünt
1/4 tšillikauna
Puljongit ca 300 ml (või nagu mina tegin, sest puljongit polnud: vett + 2 spl maitsepärmi ja kuivatatud maitserohelist)
Maitserohelist
Oliiviõli
Siol, pipar

Koori kartulid ja pane keema. Keeda, kuni on poolpehmed.

Kuumuta potis oliiviõli. Lisa sinna hakitud sibul ja tšilli. Hetke pärast lisa ka küüslauguviilud. Sega. Lisa juurde porgandiviilud. Kuumuta korraks ja kalla siis juurde puljong. Pane potile kaas peale ja jäta podisema.

Kurna kartulid ja viiluta paksemateks viiludeks. Lisa köögiviljadele Presto tomatipüreesupp ja kartuliviilud. Lisa vein ja lase natuke podiseda, siis lisa ka suvikõrvitsa viilud. Mõne hetke pärast lisa ka krevetid. Maitsesta. Hautis on valmis, kui krevetid roosaks muutuvad. Puista peale maitserohelist ja serveeri 🙂

Valmistamisaeg

Raskusaste

1/10

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top