fbpx

Kana köögiviljakastmes (3-4le)

Valmistamisõpetus

2 suuremat kanafileed Kana köögiviljadega
3 keskmist porgandit
1-2 sellerivart
0,5 keskmist lillkapsast
0,5 keskmist brokolit
1/4 fenkolit
ca 10 cm jupp porrut
1 spl puljongipulbrit (soovitavalt mahe)
soola, pipart
vett
Oliiviõli

Lõika kanafileed õhemaks.Tükelda porgand, seller, porru. Haki fenkol pisikesteks tükkideks. Murra brokoli ja lillkapsas väiksemaks.

Kuumuta pannil oliiviõli ja pruunista kana kergelt mõlemalt poolt. Lisa pannile fenkol, porgandid ja sellerid. Sega korra läbi ja lisa vett (umbes 0,5l). Kata pann kaanega ja hauta ca 5 min. Lisa puljongipulber ja porru. Sega taas. Kui vaja, lisa vett. Siis lisa lillkapsas ja umbes minuti pärast brokoli. Vaata, et vett oleks piisavalt. kui brokoli läheb tumeroheliseks (see on praktiliselt kohe!), maitsesta ja sega veelkord läbi.

Serveeri riisi, kinoa või kartuli kõrvale.

1 portsjoni GK (ilma riisi jmt) on 3-4 GK-d

Valmistamisaeg

Raskusaste

1/10

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top