fbpx

Köögiviljapada kalkunilihaga

Valmistamisõpetus

450g hakitud kalkunirinnalihaKöögiviljahautis kalkunilihaga
0,5 peakapsast
1 väiksem nuikapsas
2 sellerivart
2 porgandit
2 küüslauguküünt
1 suurem sibul
peotäis peterselli
oliiviõli
soola ja pipart
vajadusel vett

Riivi kapsad ja porgand, lõika sellerid õhukesteks viiludeks, haki küüslauk ja sibul. Pane potti pisut oliiviõli, kuumuta ja lisa kalkuniliha, prae natuke ja lisa küüslauk, sibul ja seller. Kuumuta veel veidi ning lisa riivitud köögiviljad. Hauta köögivilju aeg-ajalt segades. Vajadusel lisa veidi vett. Kui kapsas on pehme, on söök valmis. Raputa peale hakitud petersell. Serveeri toorsalati ja leivaviiluga (või keedukartuliga). Head isu!

Valmistamisaeg

Raskusaste

4/10

4-6

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top