fbpx

Kõrvitsa-astelpaju-leivamagustoit (6-le)

Valmistamisõpetus

0,5 väiksemat muskaatkõrvitsat (röstida) – umbes 150-200g
100g astelpajumoosi
200 g mascarponet
150 g 35% rõõska koort
50g kuivatatud rukkileivakrõbinad (väiksemaks purustada)
0,5 sidruni riivitud koor
(kui soovid hapukamat, siis 0,5 sidruni mahl)
Soovi korral mett

Rösti kõrvits, jahuta, pane kannmikserisse ja püreesta koos astelpajumoosiga ühtlaseks. Vahusta eraldi toorjuust ja rõõsk koor, lisa sidrunikoor ning sega omavahel kergelt kokku.

Pane magustoidukaussidesse kihiti: mascarponekreem, sinna peale puista leivakrõbinaid ja siis astelpaju-kõrvitsapüree ning siis jälle mascarpone… Pealmiseks kihiks jäta leivakrõbinad ning kaunista astelpajumarjadega.

Valmistamisaeg

Raskusaste

1/10

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top