Mahlased punapeedi-brownie´d

Valmistamisõpetus

500g toorest või 400g keedetud peeti11.09.2011-012
100 võid või kookosrasva
250g tumedat šokolaadi (vähemalt 70% kakaosisaldusega)
1tl vanillsuhkrut või vanilliekstrakti
250g Demerara suhkrut
2 muna
1 banaan
100g täisterajahu
25g kakaopulbrit
Peotäis peenestatud sarapuupähkleid

Puhasta ja keeda peedid. Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri neljakandiline vorm kookosrasvaga. Haki tükelda šokolaad ja või või kookosrasv. Pane koos keedetud peedi tükkidega köögikombaini, lisa vanillsuhkur. Püreesta. Vahusta suhkur ja munad. Koori banaan ja purusta kahvli või saumiksriga. Sega kokku munavaht, peedimass ja banaan. Lisa jahu, kakao ja pähklid ning sega õrnalt läbi.

Vala tainas vormi ja küpseta 25 minutit. Jahuta ja lõika tükkideks. Head isu!

Valmistamisaeg

Raskusaste

1/10

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top