fbpx

Paneeritud kalkunifilee (6-le)

Valmistamisõpetus

600g kalkuni rinnalihaPaneeritud kalkun
0,5l piima
0,5 pk riivsaia või riivleiba
150g riivitud Parmesani, Goudat vm kõva juustu
3-4 spl kuivatatud rosmariini-tüümiani segu või Vahemere ürtide segu
soola, pipart
oliiviõli

Lõika kalkuniliha viiludeks, tambi lihahaamriga pehmemaks ning pane vähemalt pooleks tunniks koos piimaga külmkappi seisma.

Sega valmis paneerimissegu: riivsai, juust, ürtide segu ning sool ja pipar. Paneeri kalkunitükid segus (liha peab olema tugevalt seguga kaetud) ning aseta küpsetusplaadile. Nirista peale oliiviõli ning küpseta 180C ahjus seni, kuni kalkunitükid on ilusad kuldsed.

Valmistamisaeg

Raskusaste

1/10

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top