Suussulav šokolaadi-pähklikreem

Valmistamisõpetus

50g  sarapuupähklijahu (leiad Umamist nt)
1,5 dl kookospiima
0,75 dl palmisuhkrut
150g tumedat šokolaadi
näpuotsaga Himaalaja soola
1 spl riivitud apelsinikoort
2 spl purustatud sarapuupähkleid

Kuumuta kookospiim, suhkur ja sool mõõdukal kuumusel, kuni suhkur on lahustunud.

Siis sulata šokolaad veevannil.

Pane saumiksritünni või blenderisse pähklijahu ja sulatatud šokolaad, töötle ühtlaseks ja lisa kookospiima-suhkrusegu. Blenderda veel, kuni mass on kreemjas. Lõpus sega lusikaga juurde apelsinikoor ja pähklitükid.

 

Valmistamisaeg

Raskusaste

1/10

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top