fbpx

Värviline tofuvokk (6-le)

Valmistamisõpetus

2 porgandit (ribadena)Vokitud juurviljad tofuga
2-3 varsselleri vart (ribadena)
1-2 paprikat (punane ja/või kollane – ribadena)
0,5 lillkapsast (murra väiksemateks tükkideks)
0,5 brokolit (murra väiksemateks tükkideks)
1 väike suvikõrvits (ribade või sektoritena)
Väiksema läbimõõduga 2 cm tükk ingverit (kooritud ja väikesteks tükkideks hakitud või pressitud)
1 pakk tofut (200g)
1 väiksem tšillikaun (seemnetest puhastatud ja väikesteks tükkideks hakitud)
Praadimiseks palmi- või kookosrasva
Soola, pipart

Haki ingver ja tšilli, tee tofu kuubikuteks. Aja vokkpann tuliseks, lisa rasvaine, ingver ja tšilli, sega kergelt läbi ja lisa kohe tofukuubikud. Pruunista kergelt ja eemalda pannilt.

Lisa veel rasvainet, kuumuta ning lisa porgandi- ja selleriribad, sega pidevalt. Paari minuti pärast lisa paprika, siis lillkapsas ja brokoli. Sega. Viimasena lisa suvikõrvits ja tofutükid. Kuumuta veel korra läbi.

Soovi korral saab lisada ka küüslauku ja/või sibulat.

Hea, kui vokkroas jäävad köögiviljad pisut krõmpsuks.

1 portsjoni GK on 2

Valmistamisaeg

Raskusaste

1/10

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top