Vegan-pasha
Valmistamisõpetus
300ml leotatud toortatart
300ml leotatud India pähkleid
1-2 maheapelsini
200ml taimset vahukoort (võib asendada rammusama kookospiimaga)
50-75ml Demerara suhkrut (või vahtrasiirupit vmt)
200ml taimset piimajooki
6-7 spl sulatatud kookosõli
Natuke vaniljepastat või vaniljesuhkrut
Soovi korral konservananassi või -virsikutükke, värskeid marju, rosinaid vmt
Mandlilaaste
Blenderda omavahel apelsinid (blenderda koos koorega, siis jääb maitse tugevam), toortatar, India pähklid, taimne vahukoor, suhkur, vanilje ja piimajook. Kui segu on ühtlane, siis lisa sulatatud ja jahutatud kookosõli ja blenderda korra veel.
Sega õrnalt sisse puuviljatükid ja mandlilaastud ning pane kogu segu sõelale nõrguma (alla aseta marli). Aseta segu külmkappi. Lase seista vähemalt üleöö, siis keera vorm kummuli ning kaunista. Head isu!
Valmistamisaeg
Raskusaste
1/10
Toidab
Kirjuta kommentaar: