Sušikoolitus Tartus - 28. septembril
Sušikoolitus Tartus - 28. septembril
Komponentide tutvustus
Koolitusel tutvud erinevate sušikomponentidega ning õpid neid ette valmistama
Nii traditsioonilised kui ka teistmoodi sušid
Õpid tegema nii traditsioonilisi (nigirisuši, makirullid, uramaki, tempura) kui ka teistmoodi sušisid ilma kala ja riisita
Nipid ja maitsev õhtusöök
Koolituselt saad kaasa nippe, et suši ka kodus eriti hästi õnnestuks. Lisaks naudid õhtusööki ning kui kõhud täis pakime suši koju kaasa
Komponentide tutvustus
Koolitusel tutvud erinevate sušikomponentidega ning õpid neid ette valmistama
Nii traditsioonilised kui ka teistmoodi sušid
Õpid tegema nii traditsioonilisi (nigirisuši, makirullid, uramaki, tempura) kui ka teistmoodi sušisid ilma kala ja riisita
Nipid ja maitsev õhtusöök
Koolituselt saad kaasa nippe, et suši ka kodus eriti hästi õnnestuks. Lisaks naudid õhtusööki ning kui kõhud täis pakime suši koju kaasa
Kas sina oled suur sušisõber?
Kas oled teinud kodus nii uramakit (pahupidisušit) kui ka toortoidusušit? Kuidas sulle meeldib küpsetatud ehk tempura suši?
Meie oleme igatahes suured sušisõbrad ja naudime väga nende valmistamist. Meie eesmärk on, et igaüks, kes armastab sušit, oskaks seda ka ise valmistada ning koos sõpradega kodus nautida. Nüüd on taas võimalus osaleda sušikoolitusel, et saaksid neid hõrgutisi professionaalselt ka kodus valmistada!










Kas sina oled suur sušisõber?
Kas oled teinud kodus nii uramakit (pahupidisušit) kui ka toortoidusušit? Kuidas sulle meeldib küpsetatud ehk tempura suši?
Meie oleme igatahes suured sušisõbrad ja naudime väga nende valmistamist. Meie eesmärk on, et igaüks, kes armastab sušit, oskaks seda ka ise valmistada ning koos sõpradega kodus nautida. Nüüd on taas võimalus osaleda sušikoolitusel, et saaksid neid hõrgutisi professionaalselt ka kodus valmistada!










Koolitusel:
tutvud erinevate sušikomponentidega ja õpid neid ette valmistama – teeme kõike samm-sammult, koos valmistame ka suši peamise komponendi ehk riisi
valmistame ja sööme nii traditsioonilisi (nigirisuši, makirullid, uramaki, tempura) kui ka teistmoodi sušisid ilma kala ja riisita
saad proovida Jaapani omleti ehk tamagoyaki valmistamist
räägime suši päritolust ja tervislikkusest
õpid nippe, et enda tehtud suši ka kodus eriti hästi õnnestuks
Koolitus sobib ka inimesele, kellel on köögis vähe kogemust. Töötuba pakub rõõmu tervele perele!
Koolitusel:
tutvud erinevate sušikomponentidega ja õpid neid ette valmistama – teeme kõike samm-sammult, koos valmistame ka suši peamise komponendi ehk riisi
valmistame ja sööme nii traditsioonilisi (nigirisuši, makirullid, uramaki, tempura) kui ka teistmoodi sušisid ilma kala ja riisita
saad proovida Jaapani omleti ehk tamagoyaki valmistamist
räägime suši päritolust ja tervislikkusest
õpid nippe, et enda tehtud suši ka kodus eriti hästi õnnestuks
Koolitus sobib ka inimesele, kellel on köögis vähe kogemust. Töötuba pakub rõõmu tervele perele!
Kus ja millal?
Sušikoolitus toimub Tartus Tervisekoolis Kalevi 108 neljapäeval, 28. septembril kell 18-21.
Töötoa viib läbi toitumisterapeut ja elamuskoolitaja Triin Muiste. Triin on sušikoolitusi läbi viinud juba 13 aastat, tänu millele on tegu väga hinnatud ja viimse detailini välja arendatud töötoaga.
Kus ja millal?
Sušikoolitus toimub Tartus Tervisekoolis Kalevi 108 neljapäeval, 28. septembril kell 18-21.
Töötoa viib läbi toitumisterapeut ja elamuskoolitaja Triin Muiste. Triin on sušikoolitusi läbi viinud juba 13 aastat, tänu millele on tegu väga hinnatud ja viimse detailini välja arendatud töötoaga.
Osalustasu?
Sušiõhtu osalustasu on 65 eurot. Tulles koos sõbraga on hind kahepeale 99 eurot.
Saad kõike ise maitsta, katsetada ja läbi teha. Tule veeda mõnus õhtu toredas seltskonnas! Oled väga oodatud
Koha koolitusel tagab osalustasu ettemaks vähemalt 50% koolituse hinnast. Registreerumine lõppeb päev enne koolitust, 27. septembril või kui kohad on täitunud.
PS! Võta igaks juhuks kaasa oma karp – kui kõhud täis, pakime sušit ka koju kaasa
Osalustasu?
Sušiõhtu osalustasu on 65 eurot. Tulles koos sõbraga on hind kahepeale 99 eurot.
Saad kõike ise maitsta, katsetada ja läbi teha. Tule veeda mõnus õhtu toredas seltskonnas! Oled väga oodatud
Koha koolitusel tagab osalustasu ettemaks vähemalt 50% koolituse hinnast. Registreerumine lõppeb päev enne koolitust, 27. septembril või kui kohad on täitunud.
PS! Võta igaks juhuks kaasa oma karp – kui kõhud täis, pakime sušit ka koju kaasa
- 28. septembril kell 18-21
- Tartus Tervisekoolis Kalevi 108
- Osalustasu on 65 eurot, tulles koos sõbraga on hind kahepeale 99 eurot.
- Valmistamisele tulevad nigirisuši, makirullid, uramaki, tempura, sušisid ilma kala ja riisita ning Jaapani omlett ehk tamagoyaki
- Koolitus sobib ka inimesele, kellel on köögis vähe kogemust.
Oled väga oodatud!
Seekord on grupp täis
Saa esimesena teada tulevastest sušikoolitustest täites allolev ankeet
Registreeru Sušikoolitusele
- 28. septembril kell 18-21
- Tartus Tervisekoolis Kalevi 108
- Osalustasu on 65 eurot, tulles koos sõbraga on hind kahepeale 99 eurot.
- Valmistamisele tulevad nigirisuši, makirullid, uramaki, tempura, sušisid ilma kala ja riisita ning Jaapani omlett ehk tamagoyaki
- Koolitus sobib ka inimesele, kellel on köögis vähe kogemust.
Seekord on grupp täis
Saa esimesena teada tulevastest sušikoolitustest täites allolev ankeet
Mida räägivad varasemal koolitusel osalenud inimesed?
“Kui ma enne koolitust suhtusin pigem skeptiliselt suši alternatiividesse, siis nüüdseks on mu vaieldamatu lemmik toortoidusuši ja julgen arvata, et selle tegemist ei õpetata sugugi igal pool.
Igal juhul kellel mõlgub peas mõte koolitusele minna, sellele julgen vägagi soovitada Triinu toidumaailma poolt pakutavat sušikoolitust. Lisaks koolitusel omandatud sušivalmistamise oskusele saate nautida ka maitsvat õhtusööki valmistatu degusteerimisega ning seda õdusas miljöös ja toredas seltskonnas.” /Angela/
***
“Triinu Toidumaailma koolitus oli mõnus ja lihtne, st ka vähese kogemusega köögis mehed avastavad pärast koolitust endas huvi kokanduse vastu. Koolitus oli ülesehitatud lihtsalt ja selgelt ning andis juhtnööre, kuidas mugavalt kodus ise järgi teha. Mehena oleksin ma pannud liha sinna suširulli sisse, kuid see, mida kõike saab teha erinevatest taimedest, aedviljadest ja kaladest oli väga üllatav ja maitsev. Parim kokkamise koolitus, milles olen osalenud. Isegi mu teismeline poeg oli nõus sellel osalema. Soovitan ka teistele isadele koos oma poegadega midagi sellist koos ette võtta. Tänan.” /Taavi/