TOIDUPÄÄSTMISE VÄLJAKUTSE: Mida mina saan teha? Miks ma peaksin üldse midagi tegema?

TOIDUPÄÄSTMISE VÄLJAKUTSE: Mida mina saan teha? Miks ma peaksin üldse midagi tegema?

Kas teadsid, et hinnanguliselt visatakse Eestis igal aastal ära 164 miljoni euro eest toitu?

Neljandik toidujäätmetest tekib kaubanduses, kuid kõige rohkem raisatakse toitu kodudes. SEI uuringu tulemusena selgus, et üks inimene tekitab kodumajapidamises aasta jooksul umbes 61kg toidujäätmeid.


05.12.22-11.12.22 TASUTA Toidupäästmise väljakutse

Koostöös Eesti Toidupanga, kokkade ja toidublogijatega otsustasime astuda sammu nende numbrite vähendamiseks.

Väljakutse sisu: 

👉🏼 Nädala jooksul jagame sinuga iga päev erinevaid nippe, retsepte ja ideid, kuidas toiduga paremini ümber käia
👉🏼 Toimuvad põnevad ning informatiivsed veebinarid ja intervjuud
👉🏼 Väljakutse raames toimub 09.12 õhtul ühiskokkamine Tartus, VOCO Tartu Rakenduslik Kolledži ruumides. Ühiskokkamise toetamispanus on 10 eurot. Soovist ühiskokkamises osaleda maini allolevas ankeedis.

Kus?

Väljakutse toimub 05.12.22-11.12.22 Nauding teadlikust toitumisest Facebooki grupis ja on kõigile TASUTA. Liitu grupiga juba täna, siis on kindel, et sa ei jää millestki ilma.

Lisa pilte oma päästetud toitudest Nauding teadlikust toitumisest Facebooki grupi kommentaaridesse. Sellega toetad, motiveerid ja inspireerid ka teisi!

Väljakutsele registreerunute vahel läheb loosi pääse 26.01 algavale Viie Köögivilja väljakutsele, mille väärtuseks on 45 eurot ja Triinu toidumaailma uus 83 retsepti sisaldav “Nauding köögiviljadest” kokaraamat!

Alustame juba varsti!

Loosis osalemiseks registreeru siin: