Go Back

Karulaugusupp spargli ja avokaadoga (4-le)

Toidukord Supp
Kogus 4 inimesele

Koostisosad
  

  • ca 400g kimp sparglit puhastatult on kogus väiksem
  • 600 ml köögiviljapuljongit
  • 4 väikest avokaadot
  • 1/3 keskmisest lillkapsast umbes 300-400g
  • 1 väiksem suvikõrvits
  • suur kimp karulauku ca 100g
  • 0,5-1 laimi mahl
  • oliiviõli
  • sool pipar
  • Serveerimiseks oliiviõli värskeid rediseid ja suhkruherneid, seemneid (nt kõrvitsaseemneid)

Valmistamine
 

  • Kuumuta ahi 200C-ni. Pane ahjuplaadile spargel, lillkapsas, viilutatud suvikõrvits ja nirista peale oliiviõli. Rösti ahjus umbes 10 minutit.
  • Soojenda puljong.
  • Pane röstitud köögiviljad supipotti, lisa avokaado, karulauk ja sidrunimahl ning kuum puljong, püreesta saumikseriga. Maitsesta. Kui segu tundub paks, lisa veidi keedetud vett.
  • Soojenda segu potis keemiseni. Serveeri koheselt koos viilutatud rediste, ribastatud suhkruherneste ja kõrvitsaseemnetega. Soovi korral saad lisada ka näiteks suitsukanakuubikuid vmt.
  • Kõrvale võid pakkuda röstitud bruchettasid koos karulaugupestoga.