Lahusta leigesse vette pärm, lisa suhkur ja sool ja kõrvitsapüree ning lahusta sinna ka või. Siis lisa kardemoni ja safranit ning hakka aegamööda jahu sisse sõtkuma. Kui tainas lööb kausi küljest lahti, siis on jahu piisavalt (tainas peab jääma sutsu vedelam, kui nt kringlitainas). Siis lisa õli ja sõtku taignasse. Nüüd raputa taignapätsile peale veidi jahu, pane peale rätik ja aseta sooja kohta kerkima. (Mina teen kiirkergitust sooja vee kausi peal – 20 min ja tainas on valmis lahtirullimiseks).
Sega valmis täidis. Rulli tainas lahti, määri sellele segu ja keera pikemast servast rulli ning lõika kettad. Pane need kõrgemate äärtega nõusse (tainas on veidi vedelam ja võib muidu liigselt laiali valguda). Kergita veidi (kiirkergitust saab teha ka ahjus, tasub uks veidi lahti jätta). Määri pealt munaga.
Küpseta ca 200-220C juures, kuni kaneelirullid on kuldpruunid.
Head isu! <3