Go Back

Köögivilja-kikerhernekarri (4-le)

Toidukord Pearoog
Kogus 4 inimesele

Koostisosad
  

  • 1 purk kikerherneid ca 400 g
  • 0,5 väiksemat lillkapsapead
  • 3 to matit
  • 1-2 porgandit
  • 1 paprika
  • 1-2 sibulat
  • 300 g kookospiima
  • 2 küüslauguküünt
  • oliiviõli
  • 1 sl sojakastet
  • 1 tl kurkumit
  • 0,5 tl vürtsköömneid
  • 1 tl sinepiseemneid
  • soola-pipart
  • maitserohelist

Valmistamine
 

  • Aja paksema põhjaga pott või sügavam pann kuumaks. Vala sinna õli ja lisa kurkum, vürtsköömned ja sinepiseemned. Kuumuta hetk ja lisa õhukesteks viiludeks lõigatud sibulad ja küüslauk. Prae paar minutit. Lisa viilutatud porgand. Sega ja kuumuta mõned minutid. Siis lisa hakitud tomatid ja lase paar minutit haududa.
  • Nüüd lisa lillkapsas ja paprika ning kuumuta veel veidi. Seejärel lisa kurnatud kikerherned ja kuumuta umbes minutike. Lisa kookospiim ja lase vähemalt 5 minutit podiseda. Maitsesta soola-pipraga. Serveerimisel puista peale maitserohelist. Serveeri nt (praetud) riisiga.