Go Back

Itaaliapärane krevetipada

Toidukord Pearoog

Koostisosad
  

  • 5-6 väiksemapoolset kartulit
  • 1-2 porgandit
  • 1 suvikõrvits
  • 200 g krevette toored, kooritud
  • Rand&Rossi tomatipüreesupp või Salvesti Presto tomatipüreesupp
  • 100 ml valget veini
  • 1 sibul
  • 4 küüslauguküünt
  • 1/4 tšillikauna
  • Puljongit ca 300 ml või nagu mina tegin, sest puljongit polnud: vett + 2 spl maitsepärmi ja kuivatatud maitserohelist
  • Maitserohelist
  • Oliiviõli
  • Sool, pipar

Valmistamine
 

  • Koori kartulid ja pane keema. Keeda, kuni on poolpehmed.Kuumuta potis oliiviõli. Lisa sinna hakitud sibul ja tšilli. Hetke pärast lisa ka küüslauguviilud. Sega. Lisa juurde porgandiviilud. Kuumuta korraks ja kalla siis juurde puljong. Pane potile kaas peale ja jäta podisema.
  • Kurna kartulid ja viiluta paksemateks viiludeks. Lisa köögiviljadele tomatipüreesupp ja kartuliviilud. Lisa vein ja lase natuke podiseda, siis lisa ka suvikõrvitsa viilud. Mõne hetke pärast lisa ka krevetid. Maitsesta. Hautis on valmis, kui krevetid roosaks muutuvad. Puista peale maitserohelist ja serveeri 🙂