Go Back

Suussulav šokolaadi-pähklikreem

Toidukord Magus amps

Koostisosad
  

  • 50 g sarapuupähklijahu leiad Umamist nt
  • 1,5 dl kookospiima
  • 0,75 dl palmisuhkrut
  • 150 g tumedat šokolaadi
  • näpuotsaga Himaalaja soola
  • 1 spl riivitud apelsinikoort
  • 2 spl purustatud sarapuupähkleid

Valmistamine
 

  • Kuumuta kookospiim, suhkur ja sool mõõdukal kuumusel, kuni suhkur on lahustunud.
  • Siis sulata šokolaad veevannil.
  • Pane saumiksritünni või blenderisse pähklijahu ja sulatatud šokolaad, töötle ühtlaseks ja lisa kookospiima-suhkrusegu. Blenderda veel, kuni mass on kreemjas. Lõpus sega lusikaga juurde apelsinikoor ja pähklitükid.