Go Back

Vürtsikas sibula-kõrvitsatšatni

Toidukord Muu

Koostisosad
  

  • 500 g sibulaid viilutatud
  • 500 g kõrvitsat riivitult
  • 25 g ingverit peenikeseks hakitult
  • 2 dl valget veini
  • 2 dl valge veini äädikat
  • 1 tšillikaun viiluta õhukesteks rõngasteks
  • 2 sl mett või vahtrasiirupit
  • 1 tl kuivatatud tüümiani
  • 1/2 tl vürtsköömnepulbrit
  • soola pipart

Valmistamine
 

  • Koori ja haki sibul. Sega potis hakitud sibul, ingver, tšilli, vein ja mesi. Lase segu keema, keera seejärel kuumus väiksemaks ja hauta umbes 10 minutit, siis lisa riivitud kõrvits ja hauta edasi, kuni vedelik on aurustunud.
  • Lisa veiniäädikas ja maitsesta. Kuumuta veel 10 minutit.