Go Back

Kihiline kala-riisisalat (6-le)

Toidukord Pearoog, Salat
Kogus 6 inimesele

Koostisosad
  

  • 300 ml riisi kuivainena
  • 400-500 g kuumsuitsuforelli või järelejäänud ahjukala
  • 1 paprika
  • 2 hapukurki
  • väike peotäis suhkruherneid
  • 1 väiksem salatisibul või punane sibul
  • 4-5 redist
  • 3 keedumuna
  • soovi korral kappareid 2 spl
  • 3-4 kuhjaga spl majoneesi kui soovid, siis lisaks kihtide vahele ka natuke
  • soola, pipart
  • maitserohelist

Valmistamine
 

  • Keeda ja jahuta riis.
  • Puhasta kala luudest ja tee väiksemateks tükkideks. Haki köögiviljad väikesteks kuubikuteks. Haki ka muna.
  • Sega riis läbi majoneesiga ja pane segu serveerimiskausi põhja. Siis lisa kihiti kala ja köögiviljad, ka maitserohelise kiht ning viimaseks kihiks jäta keedetud muna. (Kui soovid, siis võid ka enne munakihti lisada natuke majoneesi, kuigi mina seda tavaliselt teinud pole pigem lisan natuke hapukurgivedelikku) Kaunista ja serveeri.

Notes