Go Back

Röstitud kõrvitsa supp (4-le)

Toidukord Supp
Kogus 4 inimesele

Koostisosad
  

  • 1 väiksem kõrvits
  • 2 porgandit
  • 1 väike kaalikas
  • 1 väiksem lillkapsas
  • 3 küüslauguküünt
  • 1 sibul
  • 1 cm jupp ingverit
  • 2 spl toorjuustu mina kasutasin taimset toorjuustu
  • sidrunimaitseline oliiviõli
  • sool, pipar
  • Peale: küüslauguga röstitud krevetid ja kanepiseemned ning hakitud petersell.

Valmistamine
 

  • Lõika kõrvits tükkideks, puhasta seemnetest ja pane koos koortega ahju (ca 220C), peale nirista oliiviõli.
  • Pane porgand, kaalikas ja lillkapsas vähese veega potti keema. Kurna, aga jäta osa vedelikku alles.
  • Kui kõrvits on pehme, siis eralda koor ja pane tükid lillkapsa ja porgandi juurde. Püreesta. Lisa veidi köögiviljavedelikku.
  • Kuumuta potis veidi oliiviõli, lisa hakitud ingver, küüslauk ja sibul. Kui sibul on klaasjaks muutunud, lisa püree. Maitsesta soola, pipra ja toorjuustuga. Kuumuta keemiseni ja serveeri.
  • Serveerimisel lisa supile krevette, 1 spl kooritud kanepiseemneid ja peterselli.
  • Head isu!