Go Back

Kodune kõrvitsasupp

Toidukord Supp

Koostisosad
  

  • 2 kartulit
  • 3 porgandit
  • 1 väike fenkol
  • 1 väiksem kõrvits või suurem suvikõrvits
  • 1 mugulsibul
  • Peotäis Türgi ube
  • 2 spl puljongipulbrit
  • Peale paar supilusikatäit kõrvitsaseemneid, peterselli, tilli
  • Maitsestamiseks soola

Valmistamine
 

  • Pane keema tükeldatud kartulid, porgandid ja fenkol. Puhasta ja tükelda kõrvits. Puhasta ja peenesta oad. Pane koos puljongipulbriga teiste köögiviljadega keema. Hakisibul ja pruunista palmirasvas.
  • Kui köögivili on pehme, siis püreesta koos sibulaga saumiksri, köögikombaini või blenderiga. Pane paariks minutiks tagasi kuumale pliidile ja lisa kõrvitsaseemned. Haki maitseroheline ja lisa sool. Head isu!