Go Back

Piimavaba panna cotta sinise spirulinaga

Piimavaba panna cotta - suurepärane magustoit riigipühadeks!
Toidukord Magus amps
Kogus 6

Koostisosad
  

  • 3 dl taimset vahukoort (nt Oddlygood oma)
  • 3 dl 3,5%-list kaerajooki (Alpro)
  • 4 lehte želatiini (Meira)
  • 2-3 spl agaavisiirupit
  • 1 tl vaniljepastat
  • 1 spl sinist spirulinat

Valmistamine
 

  • Pane želatiinilehed külma veega likku.
  • Pane taimsed joogid, vaniljepasta ja agaavisiirup paksupõhjalisse kastrulisse. Kuumuta keskmisel kuumusel pidevalt segades keemiseni.
  • Tõsta pott tulelt ning lisa leotatud želatiinilehed (pressi enne vesi välja) ning lahusta vedelikus želatiin. Lase veidi jahtuda.
  • Pane väikesesse topsi natuke joogisegu ning lisa sellele sinine spirulina. Sega läbi ja vala siis kogu segu kokku.
  • Vala segu magustoidukaussidesse ja pane vähemalt kaheks tunniks külmkappi tarretuma.
  • Serveeri koos marjadega või nt kirsi- või mustsõstrapüreega.
  • Mina tegin magustoidu mitmest kihist: alumine (piimavaba) panna cotta, siis mustikatarretis ja peale sinise spirulinaga panna cotta.
Keyword Magustoit, Panna cotta