Go Back

Paneeritud kalkunifilee (6-le)

Toidukord Pearoog

Koostisosad
  

  • 600-900 g kalkuni rinnaliha
  • 1 pk riivsaia/-leiba
  • 200 g riivitud Parmesani, Goudat vm kõva juustu
  • 3-4 spl kuivatatud rosmariini-tüümiani segu või Vahemere ürtide segu
  • soola, pipart
  • oliiviõli

Valmistamine
 

  • Lõika kalkuniliha viiludeks ja tambi lihahaamriga pehmemaks.
  • Sega valmis paneerimissegu: riivsai, juust, ürtide segu ning sool ja pipar. Paneeri kalkunitükid segus ning aseta küpsetusplaadile. Nirista peale oliiviõli ning küpseta 180C ahjus seni, kuni kalkunitükid on ilusad kuldsed.
  • NB! Ära küpsetuspaberit kasuta, siis jäävad tükid krõbedamad.