Purusta küpsised kookosrasvaga ja suru segu koogivormi (ca 26 cm) põhja ning aseta vorm külma.
Valmista siirup: pane potti piparmündilehed, suhkur, vesi ja kahe laimi riivitud koor. Keeda keskmisel tulel ca 20 minutit. Vajadusel lisa pisut vett.
Vaarikatäidise valmistamine: sulata šokolaad vesivannil (ära mingil juhul vett sisse tilguta!). Sega kahvliga omavahel toorjuust ja vaarikad ning katsu vaarikaid veidi katki suruda.Vahusta üks pakk vahukoort ja jäta hetkeks kõrvale. Lisa segule šokolaad ning viimasena sega ettevaatlikult juurde vahukoor.
Pane želatiinilehed külma vette seisma.
Mojitotäidise tegemine: kurna siirup läbi sõela, lisa kuumale siirupile paisunud želatiinilehed. Pressi laimidest mahl ja lisa siirupile. Lase segul veidi jahtuda. Samal ajal saad vahustada teise paki vahukoort.
Leige siirup sega toorjuustuga, lisa rummiessents. Viimasena lisa kreemile vahukoor, kuid seda tuleb teha piisavalt kiiresti, et želatiin ei jõuaks tahkuda.
Nüüd võta kapist koogipõhi javala täidised sinna. Olga Kaju soovitab esmalt alustada mojitotäidisest ja tõsta kulbiga põhjale, sinna peale vaarikatäidis ja nii jätkata, kuni segud on otsas. Mina olen katsunud ääred katta mojitoseguga ja keskele jätta vaarikasegu, need segud saavad nii ehk naa kiiresti otsa :) Kõige viimaseks peaks jääma mojitotäidis, siis jääb kook ühtlane. Kaunista ja jäta üleöö külmkappi seisma (või vähemalt neljaks tunniks).
Mmmmmm…