Haki tšilli ja küüslauk. Pese ja puhasta kartulid, porgandid ja pastinaak. Tee kartul väiksemateks tükkideks, viiluta porgand, pastinaak ja seller. Ribasta hernekaunad. Tükelda kanafilee väiksemaks.
Pane potti oliiviõli, kuumuta ning lisa hakitud tšilli ja küüslauk. Kuumuta kergelt ja lisa siis potti kartul, porgand, pastinaak ja seller. Sega läbi ja kuumuta hetkeks. Lisa 1-2 spl puljongipulbrit ning kalla peale vesi (ca 1-1,5l). Lase keema minna.
Samal ajal prae eraldi pannil kanafilee kergelt läbi, maitsesta soola-pipraga.
Kui porgand on peaaegu valmis, siis lisa supile tükkideks tehtud lillkapsas ja ribastatud hernekaunad. Hetke pärast lisa brokoli. Supp on valmis, kui brokoli läheb tumeroheliseks, st praktiliselt kohe 🙂 Enne serveerimist haki peale maitseroheline.
Naudi koos täisteraleivaga.
NB! See supp on variatsiooniderohke, nt võid põhjaks valida endale meelepäraseid maitseköögivilju: sibul, küüslauk, tšilli, ingver. Samuti võib lisada sobivaid kaunvilju ja köögivilju.