Ahjupeet: Koori peet ja lõika õhukesteks sektoriteks. Pane ahjuplaadile peeditükid ja nirista peale balsamicot ning oliiviõli, rebi peale värsket tüümiani ja lisa natuke soola. Küpseta ahjus ca 200C juures ca 35-50 minutit, vahepeal sega, et peeditükid kõik läbi küpseksid, kuid jääksid siiski veel pisut krõmpsuks.
Pane sibul marinaadi. Selleks viiluta sibulad ja kalla peale oliiviõli, balsamico, vedel mesi ning sool-pipar. Jäta seisma.
Rebi kaussi salatilehed tükkideks, peale pane ahjupeet. Peedile laota 2/3 eelnevalt marineeritud sibulatest, kitsejuustutükid ning kõrvitsaseemned. Kõige peale pane ülejäänud sibulad ja nirista sibulamarinaad.
NB! Selle retsepti originaal on kunagi internetiavarustest leitud, aga kahjuks ei leia enam linki.