fbpx

Kitsejuustu-peedisalat (8-le)

Kitsejuustu-peedisalat (8-le)

Toidukord Salat
Kogus 8

Koostisosad
  

  • 3-4 tk punapeeti
  • 2-3 tk punastvõi šalottsibulat
  • 200-300 g kitsejuustu
  • 2 tk suurtpeotäit rohelisi salateid (jääsalat, rucola, lollo-rosso vmt)
  • 6 spl oliiviõli
  • 2 spl balsamicot
  • tüümiani
  • 1 spl mett
  • 2-3 spl kõrvitsaseemneid
  • Soola,pipart

Valmistamine
 

  • Ahjupeet: Koori peet ja lõika õhukesteks sektoriteks. Pane ahjuplaadile peeditükid ja nirista peale balsamicot ning oliiviõli, rebi pealevärsket tüümiani ja lisa natuke soola. Küpseta ahjus ca 200C juures ca 45 minutit kuni tund, vahepeal sega, et peeditükid kõikläbi küpseksid.
  • Pane sibul marinaadi. Selleks viiluta sibulad ja kalla peale oliiviõli, balsamico, vedel mesi ning sool-pipar. Jäta seisma.
  • Rebi kaussi salatilehed tükkideks, peale pane ahjupeet. Peedile laotaeelnevalt marineeritud sibul. Sibulamarinaad lisa kastmeks. Kõigepeale pane kitsejuustutükid ning kõrvitsaseemned.

Shopping Cart