VEEBIPÕHINE VÄLJAKUTSE
KÕIK KALAST: intervjuud, retseptid ja vajalik teave
VEEBIPÕHINE VÄLJAKUTSE
KÕIK KALAST: intervjuud, retseptid ja vajalik teave
Oomega-3 rasvhapped – vähendavad põletikku ja toetavad ajutegevust
Kvaliteetne ja kõrge valgusisaldus – paneb tundma tugeva ja energilisena
Mitmed olulised mikrotoitained – A-, B-, D-, E-vitamiinid, mineraalained
Kergesti seeditav – sobib ka tundliku seedesüsteemiga inimesele
Mitmekülgne – küpseta, grilli, auruta või söö toorelt!
Täpselt nii võimsad omadused on kalatoitudel
Oomega-3 rasvhapped – vähendavad põletikku ja toetavad ajutegevust
Kvaliteetne ja kõrge valgusisaldus – paneb tundma tugeva ja energilisena
Mitmed olulised mikrotoitained – A-, B-, D-, E-vitamiinid, mineraalained
Kergesti seeditav – sobib ka tundliku seedesüsteemiga inimesele
Mitmekülgne – küpseta, grilli, auruta või söö toorelt!
Täpselt nii võimsad omadused on kalatoitudel
Kas sina oled suur kalasõber?
Mul on hea meel, kui see nii on!
Kahjuks on paljud inimesed ära hirmutatud kooliaegse kehvast toorainest kalasupiga.
Teise põhjusena, miks kala tihti toidulauale ei jõua, on mu kliendid välja toonud oskamatuse kalatoitude valmistamisel.
Nii ei peaks see olema!

Kas sina oled suur kalasõber?
Mul on hea meel, kui see nii on!
Kahjuks on paljud inimesed ära hirmutatud kooliaegse kehvast toorainest kalasupiga.
Teise põhjusena, miks kala tihti toidulauale ei jõua, on mu kliendid välja toonud oskamatuse kalatoitude valmistamisel.
Nii ei peaks see olema!

Toitumisterapeudina näen, kuidas inimesed söövad kala liiga vähe.
Ka mu enda kogemus oli, et kooliajal kalasupid hirmutasid koolisööklast eemale. Õnneks on mul olnud hiljem julgust katsetada uusi toite ja nii leidsin taas armastuse kalaroogade vastu. Kas tead, see maailm on nii võimas!?
Väljakutse kolme päevaga avastad spetsialistide abiga kalatoitude maailma:
- Saad teada, miks on vaja kala süüa ja kuidas kala kogust oma toidulaual suurendada.
- Miks on oomega-3 rasvhapetel nii oluline roll meie toidulaual?
- Valimisest valmistamiseni - kust ja kuidas valida värsket kala ja mereande?
- Mida üldse peaks teadma kalast? – kasulikkusest ja ohtudest? Sellest räägime kalateadlase Priit Bernotasega.
- Kalavalikute keskkonnamõjust ehk kalafoorist vestleme Joonas Plaaniga Eestimaa Looduse Fondist.
- Oma soovitused kala valimise osas annab ka kala ja mereandide maaletooja.
- Õpid valmistama maitsvaid täisväärtuslikke kalatoite - ahjukalast kalasupini! Retseptidel on videojuhend samm-sammulise õpetusega.
BOONUSENA saad mitu ideed, kuidas kala ka jõululauale sobitada.

Väljakutse kolme päevaga avastad spetsialistide abiga kalatoitude maailma:
- Saad teada, miks on vaja kala süüa ja kuidas kala kogust oma toidulaual suurendada.
- Miks on oomega-3 rasvhapetel nii oluline roll meie toidulaual?
- Valimisest valmistamiseni - kust ja kuidas valida värsket kala ja mereande?
- Mida üldse peaks teadma kalast? – kasulikkusest ja ohtudest? Sellest räägime kalateadlase Priit Bernotasega.
- Kalavalikute keskkonnamõjust ehk kalafoorist vestleme Joonas Plaaniga Eestimaa Looduse Fondist.
- Oma soovitused kala valimise osas annab ka kala ja mereandide maaletooja.
- Õpid valmistama maitsvaid täisväärtuslikke kalatoite - ahjukalast kalasupini! Retseptidel on videojuhend samm-sammulise õpetusega.
BOONUSENA saad mitu ideed, kuidas kala jõululauale sobitada.

Väljakutse sobib kalaga alles tutvust tegevatele inimestele aga ka tõelistele kalasõpradele.
Saad rohkelt inspiratsiooni ja õpid tegema tervislikumaid toiduvalikuid. Lisaks oled osa kogukonnast, kus saad tuge ja ideid ka teistelt osalejatelt.
Ja mis kõige olulisem – õpid uusi teadmisi ja oskuseid oma igapäevaste toitumisharjumustega siduma.
Väljakutse viib läbi toitumisterapeut ja elamuskoolitaja Triin Muiste.
Kus ja millal?
Väljakutse toimub 11.12-13.12 privaatses Facebooki grupis. Koolituse maht sobitub igapäevaeluga.
Osalemise tasu on 25 eurot. Osaledes koos sõbraga on hind kahepeale 40 eurot.
Väljakutse materjalid on järelvaadatavad kuni 2 nädalat peale väljakutse lõppu
Kus ja millal?
Väljakutse toimub 11.12-13.12 privaatses Facebooki grupis. Koolituse maht sobitub igapäevaeluga.
Osalemise tasu on 25 eurot. Osaledes koos sõbraga on hind kahepeale 40 eurot.
Väljakutse materjalid on järelvaadatavad kuni 2 nädalat peale väljakutse lõppu
Registreeru väljakutsele
Registreeru väljakutsele
- Väljakutse toimub 11.12-13.12 Facebooki privaatses grupis
- Saad teada kalatoitude kasuteguritest ja ohtudest
- Vähemalt 4 uut videoõpetusega retsepti
- Materjalid ja kohtumised on järelvaadatavad kuni 2 nädalat peale väljakutse lõppu
- Osalustasu on 25 eurot. Osaledes koos sõbraga on hind kahepeale 40 eurot.
Oled väga oodatud!
Kalatoitude kasulikkusest, retseptidest ja ohtudest saad teada siit:
Peale registreerumist jõuavad sinuni täpsemad juhised edasiseks.
- Väljakutse toimub 11.12-13.12 Facebooki privaatses grupis
- Saad teada kalatoitude kasuteguritest ja ohtudest
- Vähemalt 4 uut videoõpetusega retsepti
- Materjalid ja kohtumised on järelvaadatavad kuni 2 nädalat peale väljakutse lõppu
- Osalustasu on 25 eurot. Osaledes koos sõbraga on hind kahepeale 40 eurot.
Oled väga oodatud!
Kalatoitude kasulikkusest, retseptidest ja ohtudest saad teada siit:
Peale registreerumist jõuavad sinuni täpsemad juhised edasiseks.