✅Seedimise parandaja
✅Immuunsuse tugevdaja
✅Kaalunumbri vähendaja
✅Närvisüsteemi toetaja
✅Nii maitsev!
Täpselt nii võimas on hapendatud toit
Väljakutse kolme päevaga õpid ise oma kodus valmistama hapendatud köögivilju. Saad valmistada nii hapendatud porgandeid, seeni, kurke, kapsast, rediseid…
Lisaks köögiviljade hapendamisele saad oskused, kuidas valmistada ise India pähklitest hapendatud taimset juustu ja maitsvat kimchit!
Ja mis kõige olulisem – õpid neid enda igapäevasete toitumisharjumustega siduma.
⏰ Kus ja millal?
Väljakutse toimub 01.12-03.12 privaatses Facebooki grupis.
Viimase veebikohtumise teeme 09.12, et arutada kuidas on hapendamise protsess läinud ning saad vastused katsetamise käigus tekkinud küsimustele.
Vaata lisaks https://triinutoidumaailm.ee/hapendamise-uhiskokkamine-tootuba/
Koolituse maht sobitub igapäevaeluga.
Väljakutse materjalid on järelvaadatavad 2 nädalat peale väljakutse lõppu.
Peatse põneva kohtumiseni
Triin

