Gazpacho supp (2-le)
Koostisosad
- 2,5 dl tomatimahla -pastat või vett
- 250 g küpseid tomateid
- 2 paprikat
- pool pikka kurki
- 1 sellerivars
- 2 küüslauguküünt
- 2 tl soola
- 2 tl agaavisiirupit
- pipart
- 2 spl oliiviõli
- tabascot, kui soovid teravamat maitset
Valmistamine
- Kui soovid, siis võid tomatitelt koore maha võtta: lõika neile noaga rist peale ja kasta natukeseks ajaks keevasse vette, seejärel tõmba koor maha (mina pole seda teinud). Tükelda paprikad, kurk ja tomatid. Purusta saumikseriga köögiviljad koos tomatimahla või veega. Maitsesta supp purustatud küüslaugu, soola, pipra, suhkru ja soovi korral tabascoga. Kõige lõpuks sega hulka õli. Serveeri külmalt.