fbpx

Kodune kanavrapp (4 tk)

Kodune kanavrapp (4 tk)

Toidukord Pearoog

Koostisosad
  

  • 4 täisteratortiljat
  • 1 kanafilee
  • 4 jääsalatilehte
  • 3 tomatit
  • 1 tšilli
  • 1 avokaado
  • 1 küüslauguküüs
  • 1 väiksem sibul
  • Praadimiseks palmi- või kookosrasva või oliiviõli.

Valmistamine
 

  • Kuumuta rasvaine pannil, lisa väikeseks tükeldatud kanafilee. Pruunista ja maitsesta soola, pipraga.
  • Siis tee valmis kaste. Haki tomatid, tšilli, avokaado ja sibul väikesteks tükkideks. Rebi jääsalat väiksemateks tükkideks.
  • Kui soovid sooja vrappi, siis aja tortiljad pannil kiirelt kuumaks (ühelt poolt ja teiselt poolt) ning pane sinna peale kanatükid ning köögiviljasegu ja jääsalat. Voldi kokku (alumine äär üles, küljed üksteise peale – nagu ümbrik) ja naudi! Kõige lihtsam on seda vrappi käte vahelt süüa.

Shopping Cart