
Kodune kõrvitsasupp
Koostisosad
- 2 kartulit
- 3 porgandit
- 1 väike fenkol
- 1 väiksem kõrvits või suurem suvikõrvits
- 1 mugulsibul
- Peotäis Türgi ube
- 2 spl puljongipulbrit
- Peale paar supilusikatäit kõrvitsaseemneid, peterselli, tilli
- Maitsestamiseks soola
Valmistamine
- Pane keema tükeldatud kartulid, porgandid ja fenkol. Puhasta ja tükelda kõrvits. Puhasta ja peenesta oad. Pane koos puljongipulbriga teiste köögiviljadega keema. Hakisibul ja pruunista palmirasvas.
- Kui köögivili on pehme, siis püreesta koos sibulaga saumiksri, köögikombaini või blenderiga. Pane paariks minutiks tagasi kuumale pliidile ja lisa kõrvitsaseemned. Haki maitseroheline ja lisa sool. Head isu!