fbpx

Köögiviljapada kalkunilihaga

Köögiviljapada kalkunilihaga

Toidukord Pearoog

Koostisosad
  

  • 450 g hakitud kalkunirinnaliha
  • 0,5 peakapsast
  • 1 väiksem nuikapsas
  • 2 sellerivart
  • 2 porgandit
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 suurem sibul
  • peotäis peterselli
  • oliiviõli
  • soola ja pipart
  • vajadusel vett

Valmistamine
 

  • Riivi kapsad ja porgand, lõika sellerid õhukesteks viiludeks, haki küüslauk ja sibul. Pane potti pisut oliiviõli, kuumuta ja lisa kalkuniliha, prae natuke ja lisa küüslauk, sibul ja seller. Kuumuta veel veidi ning lisa riivitud köögiviljad. Hauta köögivilju aeg-ajalt segades. Vajadusel lisa veidi vett. Kui kapsas on pehme, on söök valmis. Raputa peale hakitud petersell. Serveeri toorsalati ja leivaviiluga (või keedukartuliga). Head isu!

Shopping Cart