Mereandidega täidetud suvikõrvitsad
Koostisosad
- 2 keskmise suurusega suvikõrvitsat
- 2-3 küüslauguküünt
- 100 g keedetud riisi
- Paar sellerivart
- Pool suitsutatud hõbeheiki
- 200 g krevette
- 100 g tomatipastat
- Pisut riivjuustu
- Soola, pipart, oliiviõli
Valmistamine
- Lõika suvikõrvitsad pooleks, uurista sisu välja ning haki ühtlaseks massiks. Raputa suvikõrvitsatesse jämesoola ja jäta ca 10 minutiks seisma.
- Haki küüslauk ja seller, puhasta hõbeheik.
- Kalla suvikõrvitsatest vedelik välja, määri kergelt oliiviõliga ning pane ahju 200C juurde 10ks minutiks küpsema. Samal ajal pruunista pannil küüslauk, seller, riis ning suvikõrvitsate sisu. Lisa tomatipasta, hõbeheik ja krevetid. Nüüd pane segu suvikõrvitsatesse, raputa juustuga üle ning pane ahju. Kuumuta seni, kuni juust on pealt pruunikaks tõmbunud. Serveeri koos toorsalatiga. Head isu!