fbpx

Õhulised gluteenivabad pannkoogid

Õhulised gluteenivabad pannkoogid

Toidukord Magus amps

Koostisosad
  

  • 2 dl riisijahu
  • 1 dl maisijahu
  • ½ dl kartuli- või maisitärklist
  • 1 tl gluteenivaba küpsetuspulbrit või 0,5 tl soodat ja 0,5 tl sidrunimahla
  • 1-2 tl agaavisiirupit
  • ½ tl soola
  • 2 muna
  • 300 ml sojapiima või pooleks sojakoor ja vesi.

Valmistamine
 

  • Eralda munakollased munavalgetest. Lisa munakollastele sojapiim, riisi-, maisijahu ja tärklis, küpsetuspulber, sool, agaavisiirup. Sega ühtlaseks. Vahusta munavalged kõvaks vahuks ja lisa viimasena taigna hulka. Sega ettevaatlikult läbi. Küpseta palmi- või kookosrasvaga.
  • Head isu!

Shopping Cart