
Paneeritud kalkunifilee (6-le)
Koostisosad
- 600 g kalkuni rinnaliha
- 0,5 l piima
- 0,5 pk riivsaia või riivleiba
- 150 g riivitud Parmesani, Goudat vm kõva juustu
- 3-4 spl kuivatatud rosmariini-tüümiani segu või Vahemere ürtide segu
- soola, pipart
- oliiviõli
Valmistamine
- Lõika kalkuniliha viiludeks, tambi lihahaamriga pehmemaks ning pane vähemalt pooleks tunniks koos piimaga külmkappi seisma.
- Sega valmis paneerimissegu: riivsai, juust, ürtide segu ning sool ja pipar. Paneeri kalkunitükid segus (liha peab olema tugevalt seguga kaetud) ning aseta küpsetusplaadile. Nirista peale oliiviõli ning küpseta 180C ahjus seni, kuni kalkunitükid on ilusad kuldsed.