fbpx

Talisibula-oa kotletid (12 kotletti)

Talisibula-oa kotletid (12 kotletti)

Toidukord Pearoog

Koostisosad
  

  • 2 viilu leiba
  • 2 küüslauguküünt purustatud
  • 3 spl maitse- või oliivõli
  • 3 spl oliivõli
  • 1 väike punane sibul hakitud
  • 2 purki punaseid ube 1 purk 400g
  • 2 spl päevalilleseemned
  • 2 tl punase tšilli helbed
  • 2 spl peterselli peeneks hakitud
  • ¼ tassi talisibulat peeneks hakitud
  • 1 muna lahtiklopitud
  • tl soola
  • ½ tl musta pipart
  • õli praadimiseks

Valmistamine
 

  • Kuumuta ahi 160°C.
  • Lõika leib väikesteks kuubikuteks. Sega oliivõli ühe purustatud küüslauguküünega. Vala saadud õli leivale ja sega läbi. Aseta leivad küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile ja küpseta umbes 6-8 minutit. Lase jahtuda. Aseta leib köögikombaini ja purusta mõni sekund. Tõsta saadud puru kõrvale.
  • Kuumuta oliivõli pannil, lisa punane sibul ja küpseta 4-5 minutit. Tõsta sibul kaussi, jättes pannile niipalju õli kui võimalik.
  • Lisa köögikombaini ¾ ubadest. Pulseeri segu seni kuni moodustub paks pasta. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa ülejäänud küüslauk, küpsetatud punane sibul ja pulseeri 3-4 korda. Kalla pasta kaussi. Lisa ülejäänud oad, päevalilleseemned, punase tšilli helbed, leivapuru, petersell, hakitud talisibul, muna. Sega hästi läbi. Vajadusel lisa soola ja pipart.
  • Soojenda pannil oliivõli, milles olid küpsetanud sibulat. Jaga kotletisegu 12 võrdseks osaks ja vooli kotletid. Aseta kotletid kuumale pannile. Küpseta, kuni moodustub koorik. Keera kotletid ümber ja hauta madalal kuumusel umbes 3 minutit. Eemalda pannilt.
  • Serveeri toorsalatiga.
  • Head isu!
  • P.S Retsepti originaal pärineb siit: http://www.phamfatale.com/id_4023/title_Scallion-Kidney-Bean-Burger-Recipe/

Shopping Cart