fbpx

Värviline tofuvokk (6-le)

Värviline tofuvokk (6-le)

Toidukord Pearoog
Kogus 6 inimesele

Koostisosad
  

  • 2 porgandit ribadena
  • 2-3 varsselleri vart ribadena
  • 1-2 paprikat punane ja/või kollane – ribadena
  • 0,5 lillkapsast murra väiksemateks tükkideks
  • 0,5 brokolit murra väiksemateks tükkideks
  • 1 väike suvikõrvits ribade või sektoritena
  • Väiksema läbimõõduga 2 cm tükk ingverit kooritud ja väikesteks tükkideks hakitud või pressitud
  • 200 g tofut
  • 1 väiksem tšillikaun seemnetest puhastatud ja väikesteks tükkideks hakitud
  • Praadimiseks palmi- või kookosrasva
  • Soola, pipart

Valmistamine
 

  • Haki ingver ja tšilli, tee tofu kuubikuteks. Aja vokkpann tuliseks, lisa rasvaine, ingver ja tšilli, sega kergelt läbi ja lisa kohe tofukuubikud. Pruunista kergelt ja eemalda pannilt.
  • Lisa veel rasvainet, kuumuta ning lisa porgandi- ja selleriribad, sega pidevalt. Paari minuti pärast lisa paprika, siis lillkapsas ja brokoli. Sega. Viimasena lisa suvikõrvits ja tofutükid. Kuumuta veel korra läbi.
  • Soovi korral saab lisada ka küüslauku ja/või sibulat.
  • Hea, kui vokkroas jäävad köögiviljad pisut krõmpsuks.
  • 1 portsjoni GK on 2

Shopping Cart