fbpx

Tõeliselt võrratu mandliküpsis kaerajahuga

Tõeliselt võrratu mandliküpsis kaerajahuga

Toidukord Magus amps

Koostisosad
  

  • 120 g võid või palmirasva
  • 80-100 g rafineerimata roosuhkrut
  • 1 muna
  • 150 g gluteenivaba kaerajahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 100 g purustatud mandleid
  • 2 sl vett

Valmistamine
 

  • Purusta mandlid. Vahusta teises nõus või ja suhkur (kui teed palmirasvaga, siis sulata palmirasv ja klopi suhkruga vahule), lisa muna, seejärel kaerajahu ja küpsetuspulber ning purustatud mandlid. Niisuta tainast vähese veega. Veereta käte vahel tainast väikesed pallikesed ning vajuta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil lamedaks. Küpseta küpsiseid 180-kraadises ahjus umbes 15 minutit.

Shopping Cart