fbpx

TASUTA veebinar: Kuidas pääseda igapäevasest küsimusest - mida ma täna õhtuks süüa teen?

TASUTA veebinar: Kuidas pääseda igapäevasest küsimusest - mida ma täna õhtuks süüa teen?

Õhtusöögi valmistamise töötuba

Õpid valmistama traditsioonilisi Kreeta köögi roogasid nagu näiteks kreveti-Saganaki ja tursk tomatikastmes

3-käiguline õhtusöök

Sind ootab peakoka tervitus – Kreeta maitsete valik koos tzatzikiga ja koolituse tulemusena saad nautida 3-käigulist õhtusööki

Kreeta maitsete tutvustus

Meile tuleb külla Kreeta Maitsete maaletooja ja ekspert Eve Mones, kes tutvustab Kreeta kultuuri, veine ja erinevaid maitseid ning annab ülevaate kreetlaste traditsioonidest, elust ja tegemistest.

Kui ükski neist teemadest kõlas tuttavalt, siis oled oodatud TASUTA veebinarile - Kuidas pääseda igapäevasest küsimusest – mida ma täna õhtuks süüa teen?

Veebinaril:

  • Uurime, mis on tasakaalustatud toitumine ja kuidas seda paremini oma igapäevaellu integreerida
  • Saame teada nippidest, mis aitavad toidulauda rikastada
  • Kuuleme ideedest, kuidas ka lapsed mitmekesisemalt sööma saada

Tule avasta Kreeta kööki meie koduses Tartus!

Tule avasta Kreeta kööki meie koduses Tartus!

Õdus õhtu, kus kokkame toredas seltskonnas erinevaid Kreeta roogasid, naudime valminud 3-käigulist õhtusööki koos Kreeta veinidega.

Valmistame Kreeta köögi klassikuid nagu näiteks Kreeka salat, kreveti-saganaki, tursk tomatikastmes, apelsinikook.

Samuti räägime 28. mail algavast uuenenud Viie köögivilja väljakutsest, mis on loodud selleks, et saaksid ideid, julgust ja inspiratsiooni rohkem köögivilju tarbida.

Veebinari viib läbi toitumisterapeut, kokk ja elamuskoolitaja Triin Muiste, kes tervislikule toitumisele on pühendunud juba ligi 15 aastat. 

Triin on pikaaegne lektor Tervisekoolis, kus annab loenguid tulevastele toitumisnõustajatele, on lasteaia- ja koolikokkade koolitaja ning „Nauding köögiviljadest“ kokaraamatu autor. 

Meile tuleb külla Kreeta ekspert ja Kreeta Maitsed eestvedaja Eve Mones, kes tutvustab Kreeta kultuuri, veine ja erinevaid maitseid ning annab ülevaate kreetlaste traditsioonidest, elust ja tegemistest.

Koolitus sobib ka inimesele, kellel on köögis vähe kogemust.

Kus ja millal?

Töötuba-õhtusöök toimub Tartus Tervisekoolis Kalevi 108 neljapäeval, 28. märtsil 18.00-22.00.

Töötoa viib läbi toitumisterapeut ja elamuskoolitaja Triin Muiste. Triin on töötubasid teinud juba 13 aastat, tänu millele on need väga hinnatud ja viimse detailini läbi mõeldud.

Osalustasu?

Kreeta köögi töötoa-õhtusöögi osalustasu koos veinide tutvustusega 99 eurot. Tulles koos sõbraga on hind kahele 170 eurot (ühele inimesele 85 eurot).

Kohtade arv on piiratud! 

Saad kõike ise maitsta, katsetada ja läbi teha, hiljem õhtusööki nautida. Tule veeda õdus õhtu toredas seltskonnas! Oled väga oodatud!  

PS! Võta igaks juhuks kaasa oma karp – kui kõhud täis, pakime valminud toidu koju kaasa.

Veebinar toimub teisipäeva õhtul, 23. mail kell 18.30. Kuid ära muretse, kui see aeg sulle ei sobi – veebinar on järelvaadatav!

Peale registreerumist jõuavad sinuni täpsemad juhised edasiseks.

Oled väga oodatud! 

Registreeru TASUTA veebinarile siin:

Peale registreerumist jõuavad sinuni täpsemad juhised edasiseks.

Oled väga oodatud! 

Koha koolitusel tagab osalustasu ettemaks vähemalt 50% koolituse hinnast. Registreerumine lõppeb päev enne koolitust, 27. märtsil või kui kohad on täitunud.

Registreeru Kreeta köögi õhtusöök-töötuppa

Peale registreerumist jõuavad sinuni täpsemad juhised edasiseks.