Keeda kinoa: kõigepealt loputa kinoa jooksva vee all, siis pane külma veega maksimumkuumusel keema (1 osa kinoad, 2 osa vett), kui vesi on paar minutit keenud, siis keera tuli kinni ja lase järelvalmida 15-20 minutit. Kui sul on induktsioon- või gaasipliit, siis ära tuld kinni pane, vaid pane miinimumkuumusele ning keeda 10 minutit (seni, kuni vesi on imendunud ja terad on pehmed).
Puhasta paprikad, määri oliiviõliga, raputa pisut soola sisse ja pane 180c juurde küpsema ca 7 minutit (paprika ei tohi üle küpseda – nt pildil oleva paprika kübar on natuke liiga palju küpsenud:)).
Puhasta sibul ja küüslauk, haki väikesteks tükkideks. Haki ka fenkol. Pane pannile oliiviõli, kuumuta ja lisa sibul-küüslauk-fenkol. Siis lisa keedetud kinoa ja tomatipasta. Kõige lõpus lisa krevetid. Kui soovid, võid juurde hakkida ka maitserohelist oma soovi järgi.
Võta ahjust paprikad, täida seguga ning puista peale juust või pärmihelbed ning lase ahjus küpseda ca 10 minutit (kui juust on sulanud, siis on paprika valmis).
Head isu!
NB! Segu võib olenevalt paprikate suurusest järgi jääda, aga seda saad kasutada järgmisel päeval, lisa nt lahtiklopitud muna ja kuumuta segu pannil läbi.