
Värvilised ahjuköögiviljad (sööja kohta 100-150g)
Koostisosad
- Kartul
- porgand
- lillkapsas
- brokoli
- kirss-kobartomat
- P.S Köögivilju võib ka oma maitse järgi valida
- Kastmeks: petersell till, paar küüslauguküünt, oliiviõli, sool-pipar
Valmistamine
- Puhasta köögiviljad. Keeda kartul koos koorega poolpehmeks (lõika enne mõned sälgud sisse) või koori ja tükelda väiksemaks. Samuti keeda viilutatud porgand, lillkapsas ja brokoli (viimane lisa vaid korraks kuuma vette).
- Nüüd valmista kaste: surista blenderis kokku petersell, till, küüslauk, oliiviõli ja sool ning pipar.
- Pane poolpehmeks keedetud köögiviljad ahjuplaadile, maitsesta kastmega (kindlasti vaata, et kartulid saaksid kastmega kaetud), vajadusel nirista üle oliiviõliga. Küpseta 180-200C ahjus ca 10 minutit.