fbpx

Värvilised ahjuköögiviljad (sööja kohta 100-150g)

Värvilised ahjuköögiviljad (sööja kohta 100-150g)

Toidukord Kõrvalroog, Pearoog

Koostisosad
  

  • Kartul
  • porgand
  • lillkapsas
  • brokoli
  • kirss-kobartomat
  • P.S Köögivilju võib ka oma maitse järgi valida
  • Kastmeks: petersell till, paar küüslauguküünt, oliiviõli, sool-pipar

Valmistamine
 

  • Puhasta köögiviljad. Keeda kartul koos koorega poolpehmeks (lõika enne mõned sälgud sisse) või koori ja tükelda väiksemaks. Samuti keeda viilutatud porgand, lillkapsas ja brokoli (viimane lisa vaid korraks kuuma vette).
  • Nüüd valmista kaste: surista blenderis kokku petersell, till, küüslauk, oliiviõli ja sool ning pipar.
  • Pane poolpehmeks keedetud köögiviljad ahjuplaadile, maitsesta kastmega (kindlasti vaata, et kartulid saaksid kastmega kaetud), vajadusel nirista üle oliiviõliga. Küpseta 180-200C ahjus ca 10 minutit.

Shopping Cart