
Vürtsikad kikerhernekotletid (6-le)
Koostisosad
- 250 g kikerherneid 1 purk
 - 3 küüslauguküünt
 - 1 väike punane sibul
 - 3 spl hakitud peterselli
 - natuke tšillit
 - 0,5-1 tl jahvatatud vürtsköömneid
 - 0,5 tl jahvatatud koriandrit
 - 6 sl gluteenivaba kaerajahu
 - 1 muna
 - soola pipart
 - paneerimiseks riivleiba gluteenivabal variandil võib kasutada maisimannat
 
Valmistamine
- Loputa ja püreesta kikerherned. Klopi lahti muna ja lisa püreestatud kikerhernestele. Haki küüslauk ja sibul. Sega küüslauk, sibul, petersell, vürtsid ja jahu püree hulka ja sõtku ühtlaseks massiks. Maitsesta.
 - Vormi tainast u 3 sm pallikesed, veereta riivleivas ja vajuta köögiplaadile lamedaks. Nirista peale oliiviõli. Pane ahju 200C juurde ja küpseta ca 15-20 minutit.
 - Serveeri näiteks koos köögiviljapudruga.
 

