
Forellisalat Beluuga läätsedega (2le)
Koostisosad
- 100 g Erinevat rohekraami: nt jääsalat, lehtkapsa võrsed, hernevõrsed
- 150 g küpsetatud forelli
- 4 spl keedetud Beluuga läätsesid
- 1 porgand
- Väike peotäis kirsstomateid
- Paar-kolm redist
- Serveerimiseks:
Serveerimiseks:
- idandeid – hea oleks kui sees oleks ka redise idandeid, need annavad põneva maitse
- paar spl kultuurmustikaid
Kaste
- 50 g oliiviõli
- 20 g mett
- Ca 0,5 sidruni mahl
- soola, pipart
Valmistamine
- Koori porgand ning tee sellest koorijaga ribad. Poolita kirsstomatid. Viiluta redised.
- Rebi salat väiksemaks, lisa porgandiribad ja tõsta segamini.
- Serveeri taldrikutele: alla salatisegu, siis redis, tomatipoolikud ja nirista üks ring kastet. Siis lisa forellitükid, millele puista peale Beluuga läätsesid ning kõige peale idandeid. Peale niristada veelkord kastet.