
Forellisalat Beluuga läätsedega (2le)
Koostisosad
- 100 g Erinevat rohekraami: nt jääsalat, lehtkapsa võrsed, hernevõrsed
 - 150 g küpsetatud forelli
 - 4 spl keedetud Beluuga läätsesid
 - 1 porgand
 - Väike peotäis kirsstomateid
 - Paar-kolm redist
 - Serveerimiseks:
 
Serveerimiseks:
- idandeid – hea oleks kui sees oleks ka redise idandeid, need annavad põneva maitse
 - paar spl kultuurmustikaid
 
Kaste
- 50 g oliiviõli
 - 20 g mett
 - Ca 0,5 sidruni mahl
 - soola, pipart
 
Valmistamine
- Koori porgand ning tee sellest koorijaga ribad. Poolita kirsstomatid. Viiluta redised.
 - Rebi salat väiksemaks, lisa porgandiribad ja tõsta segamini.
 - Serveeri taldrikutele: alla salatisegu, siis redis, tomatipoolikud ja nirista üks ring kastet. Siis lisa forellitükid, millele puista peale Beluuga läätsesid ning kõige peale idandeid. Peale niristada veelkord kastet.
 

