
Muskaatkõrvitsadipp
Koostisosad
- 300 g röstitud muskaatkõrvitsat
 - 75 g poolitatud mandleid
 - 0,5 tšillit
 - 1 suur küüslauguküüs
 - 2-3 spl oliiviõli
 - 1 spl aroonia-õunasiidriäädikat nt Wöseli oma
 - 1 tl sinepit
 - soola musta pipart
 
Valmistamine
- Lase röstkõrvitsal jahtuda.
 - Lõika muskaatkõrvits koos koortega väiksemateks tükkideks ja nirista peale oliiviõli. Küpseta ahjus 200C juures ca 30 min. Lase jahtuda.
 - Haki küüslauk ja tšilli ning kuumuta pannil väheses oliiviõlis kergelt läbi. Rösti kuival pannil mandlid.
 - Sega kõik koostisosad kokku ja blenderda läbi.
 - Sobib nautimiseks köögiviljakangidega, natchodega jmt.
 

