
Röstitud kõrvitsa supp (4-le)
Toidukord Supp
Kogus 4 inimesele
Koostisosad
- 1 väiksem kõrvits
 - 2 porgandit
 - 1 väike kaalikas
 - 1 väiksem lillkapsas
 - 3 küüslauguküünt
 - 1 sibul
 - 1 cm jupp ingverit
 - 2 spl toorjuustu mina kasutasin taimset toorjuustu
 - sidrunimaitseline oliiviõli
 - sool, pipar
 - Peale: küüslauguga röstitud krevetid ja kanepiseemned ning hakitud petersell.
 
Valmistamine
- Lõika kõrvits tükkideks, puhasta seemnetest ja pane koos koortega ahju (ca 220C), peale nirista oliiviõli.
 - Pane porgand, kaalikas ja lillkapsas vähese veega potti keema. Kurna, aga jäta osa vedelikku alles.
 - Kui kõrvits on pehme, siis eralda koor ja pane tükid lillkapsa ja porgandi juurde. Püreesta. Lisa veidi köögiviljavedelikku.
 - Kuumuta potis veidi oliiviõli, lisa hakitud ingver, küüslauk ja sibul. Kui sibul on klaasjaks muutunud, lisa püree. Maitsesta soola, pipra ja toorjuustuga. Kuumuta keemiseni ja serveeri.
 - Serveerimisel lisa supile krevette, 1 spl kooritud kanepiseemneid ja peterselli.
 - Head isu!
 
