Muskaatkõrvitsadipp

Muskaatkõrvitsadipp

Toidukord Muu

Koostisosad
  

  • 300 g röstitud muskaatkõrvitsat
  • 75 g poolitatud mandleid
  • 0,5 tšillit
  • 1 suur küüslauguküüs
  • 2-3 spl oliiviõli
  • 1 spl aroonia-õunasiidriäädikat nt Wöseli oma
  • 1 tl sinepit
  • soola musta pipart

Valmistamine
 

  • Lase röstkõrvitsal jahtuda.
  • Lõika muskaatkõrvits koos koortega väiksemateks tükkideks ja nirista peale oliiviõli. Küpseta ahjus 200C juures ca 30 min. Lase jahtuda.
  • Haki küüslauk ja tšilli ning kuumuta pannil väheses oliiviõlis kergelt läbi. Rösti kuival pannil mandlid.
  • Sega kõik koostisosad kokku ja blenderda läbi.
  • Sobib nautimiseks köögiviljakangidega, natchodega jmt.